Relaxáló csodaszerkezetMi ez?l
Kinek jó ez?
Ki gyártja?
Miért venném meg?
Hol kapható?
Mennyibe kerül?
Óhajtom!!
Informatii pentru Romania
Vendégkönyv
WebáruházKinek jó ez?

TERMÉSZETESEN MINDENKINEK!

…mondanák bizonyos termékforgalmazó elemek, ügynökök (pfújj), de mi nem mondunk ilyet, mert mi nem vagyunk ezek. Mi azt mondjuk, hogy ez csak és kizárólag neked jó, és csak és kizárólag akkor:

  1. ha nő vagy, azért mert ha a sok nevetéstől csúnya ráncok keletkeznének az arcodon, egyszerűen hátradöntöd (mármint a ZG-t) , és olyat relaxxxálsz benne, hogy mindened kisimúl
  2. ha férfi vagy , belehuppansz a ZG-be, és mivel a súlytalanság érzetétől beindul alkotó képzeleted, nagy terveket szőhetsz a világ meghódítására (mi is így alkottuk ezt a honlapot :-))
  3. ha fiatal vagy, azért mert tanuláshoz, olvasáshoz nincs jobb pozíció, mint a ZG-ben ülve a kartartók nem engedik, hogy lezsibbadjon a kezed a könyv tartásától (csak az agyadban zsibbad nem a kezedben!)
  4. ha idősebb vagy, mert búcsú puszit inthetsz a hátfájásnak, és békésen ringathatod a dinnyédet, akárcsak egy függőágyban (ebből viszont ki is tudsz kelni, különösebb kapálózás nélkül:))
  5. ha kisbaba vagy, azért mert akkorákat aludhatsz a ZG-ben mint egy boci, és közben érezheted mennyire szeretnek anyáék, hogy ennyit költöttek egy ilyen szuperdúper bölcsőre
  6. ha kint vagy, azért mert bármire felakaszthatod, bárhol, és bármikor, és így megihatod az instant sörödet az instant függő székedből, és átérezheted a függő függetlenség felemelő érzését (paradox-on, vagy paradox-off)
  7. ha bent vagy, mert bárhol fellfüggesztheted a ZG-t a lakásban, és máris lógathatod a lábad, ha láblógatós vagy (a nem láblógatósoknak csináltunk egy lábtartogatót)
  8. ha egyedül vagy, azért mert ez az egyetlen ülőalkalmatosság, amiben ülve tökéletesen lelazulhatsz, és közben szabadjára engedheted a benned szunnyadó gyermeket (van egy másik ilyen ülőalkalmatosság is: a WC, de azt nem mi találtuk ki:)
  9. vagy ha csak vagy, akkor meg azért mert akkor meg miért ne lennél, ugye...meg ilyenek…
ZeroGravity Manufacturer Kft. H-8200 Veszprém, Jutasi út 73/b I/1. Telefon: +36 30 256 5642 E-mail: info@zgm.hu


www.zerograviti.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!