Relaxáló csodaszerkezetMi ez?l
Kinek jó ez?
Ki gyártja?
Miért venném meg?
Hol kapható?
Mennyibe kerül?
Óhajtom!!
Informatii pentru Romania
Vendégkönyv
WebáruházKi gyártja?

Ki gyártja?...hát mi gyártjuk Laughing

Azaz a ZeroGravity csapata gyártja. Ezen kívül gyártják még az amcsik, a kínaiak, az afrikaiak, és a délmezopotámiai tungíz cserkészek. Hogy mi a különbség?

Hát először is:

  • a mi ZG-nk teljes egészében magyar gyártmány, és kézzel csinálják. Pontosabban csináljuk. (próbáltuk más testrészekkel is, de nem lett ilyen szép és nem is lett kész)
  • A kínaiaké sokkal gyengébb kötélzettel készül, viszont ennek megfelelően nem olcsóbb. Persze ha sokat veszel olcsóbb (mondjuk egy konténerrel), de akkor több lesz otthon a szék, mint a fenék.
  • Az amcsiké ideszállítva sokkal drágább, viszont pont ezért semmivel sem jobb a minősége. Ezt kipróbáltuk. Kiküldtük a miénket és nem tudták megkülönböztetni a sajátjuktól.
  • Az afrikaiaké a legrégibb (az ő találmányukból lett továbbfejlesztve), és jóval olcsóbb is (ingyen van), de nem lehet tőlük megvenni, mert csak maguknak gyártják házilag.
  • A délmezopotámiai tungíz cserkészeké a legolcsóbb, a legjobb, és állítólag elnyerték vele a függőszékgyártók 14-ik világbajnokságának az első díját is, de még senki sem látott egyet se belőle.

Ezt nem a sárgák gyártják, sem a kékek, sem a rozsdaszínűek, hanem a lovagok, akik azt mondják, hogy ZG (né, már megint kimondta..)

  • Egy kivételével minden a gyártás során felhasznált anyag magyar, és magyarok szabják, varrják, kötik, teszik veszik, húzzák vonják. Ennél már csak a TúróRudi magyarabb, de azt meg nem magyarok gyártják (tudtad ? :))
  • Ami nem magyar, az azért nem az, mert nincs Magyarországon ilyen minõség, ezért Dél-Kóreából hozatjuk. Ezt a problémát megoldandó egy éven belül megkezdjük a Dél-Koreai inváziós tervünk végrehajtását, és hamarosan csatoljuk Dél-Koreát Magyarországhoz. Ettõl kezdve ezt az anyagot is magyarok fogják gyártani.
  • Minden 20-ik ZG-t tesztelésnek vetünk alá, aminek során 450 kg-os terhelést kell kibírnia, és kibírja...

Itt kívánjuk megjegyezni, hogy 450 kg-ot meghaladó testsúlyú vevőinknek nem áll módunkban garanciát biztosítani LaughingLaughingLaughing

ZeroGravity Manufacturer Kft. H-8200 Veszprém, Jutasi út 73/b I/1. Telefon: +36 30 256 5642 E-mail: info@zgm.hu


www.zerograviti.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!